Keuken voor VW T5 T6 Multivan Caravelle Transporter

Nieuw product

€ 1.150,00 incl. BTW

Kenmerken

Voor merk VW
Voor model T5

Meer informatie

Compacte keuken voor VW T5 en T6 Multivan voor achter de voorstoelen. Middendoorgang blijft behouden! Voldoet aan de camper keuringseisen van de RDW en de belastingdienst.

Beide 10l vers water en vuil water jerry cans kunnen achter de rugleuning van de voorstoelen geplaatst worden. De keuken heeft een schuiflade voor bestek en dergelijke en een grote opbergruimte met deuren.

De spoelbak is met een glasplaat afgedekt wat een luxueuze werking heeft. Er is plaats voor een gaspatronen kooktoestel (niet meegeleverd, graag apart bestellen), die aan de zijkant ruimtebesparend opgeborgen wordt zoals op de foto.

Bevestiging van de keuken is in de geleiderails op de vloer of met vaste montage. De keuken past exact tussen het neergeklapte bed en de voorstoel.

De kleur is standaard antraciet metallic maar ook leverbaar in zwart of wit hoogglans voor 49 euro meerprijs. Markante, afgeronde aluminium zijkanten aan de voorzijde geven het een zeer luxueuse uistraling.

Aansluiten is zeer eenvoudig, stekker in de sigarettenaansteker en klaar!

Optioneel ook uitschuifbaar te maken met RVS schuifplateau, zie laatste foto's!

Levertijd kan verschillen, de keuken wordt op bestelling gemaakt. Circa 16 weken dus bestel tijdig. In de tussentijd wel naar de keuring? Wij lenen u een keukenblok!

Maten:

Diep 50 cm, breed 50cm-70cm

 

Onderkast met deurtjes: circa 40cm x 40cm

Accessoires