Privacy verklaring

Ondanks de constante zorg en aandacht die wij aan de samenstelling van deze website besteden, kan het zijn dat informatie die op deze site wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. De informatie op www.zwerfcampers.nl wordt dagelijks zo niet regelmatig aangevuld. Eventuele wijzigingen kunnen zonder kennisgeving vooraf en altijd met onmiddellijke ingang worden aangebracht.

 

Om de website gebruiksvriendelijk te maken en op uw persoonlijke voorkeuren af te stemmen, worden bepaalde gegevens betreffende uw gebruik van deze website verzameld (cookies).

Uw persoonlijke gegevens dienen ter afhandeling van uw aankopen en worden door Zwerfcampers niet doorverkocht of gebruikt voor commerciële doeleinden van derden. Zwerfcampers behandeld en beschermd uw persoonlijke gegevens met zorg.

 

De auteursrechtelijk beschermde werken en/of andere in deze website opgeslagen informatie mag zonder toestemming van Zwerfcampers niet openbaar gemaakt worden of verveelvoudigd worden (dit geldt ook via een eigen netwerk). Wilt u dit toch neem dan contact op met klantenservice@zwerfcampers.nl.

 

De informatie op www.zwerfcampers.nl is algemeen bedoeld als content voor de website en dient alleen als doel voor Zwerfcampers en is niet voor een persoonlijk doel van u als gebruiker opgesteld. Er kan voor de gehele inhoud geen garantie of waarborgen worden gegeven voor de correctheid en/of juistheid. Dit geldt ook voor getoonde informatie van derden of de inhoud van websites van derden waaraan gerelateerd of naar verwezen wordt.

 

Alle aansprakelijkheid voor alle soorten directe of indirecte schade van alle aarden dan ook, die door het gebruik van of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de website www.zwerfcampers.nl is door Zwerfcampers en haar vertegenwoordigers uitgesloten. Dit geldt ook bij de tijdelijke onmogelijkheid om www.zwerfcampers.nl te kunnen raadplegen. Voor directe of indirecte schade die het gevolg is van het gebruik van informatie die door middel van deze website is verkregen zijn wij niet aansprakelijk