VW T5 4Motion Rockton TEROCK camper

Nieuw product

€ 59.900,00 incl. BTW

Meer informatie

HET CONCEPT- BUITEN KLEIN EN BINNEN GROOT

TEROCK offen

U wilt graag op reis en van elke kilometer genieten. Op de weg en in het terrein.

 

De TEROCK combineert in unieke vorm het comfort van een personenauto met de reismogelijkheden van een camper en de flexibiliteit van een Transporter. Het interieurconcept met de techniek zijdelen, de speciale vloerrails, de demontabele enkele stoelen achterin, de uitneembare meubelen en het EASY-USE systeem garandeert een flexibel gebruik. Spontaan er op uit in het weekeinde of lange reizen worden hetzelfde genoten als het dagelijks gebruik. En door de compacte buitenafmetingen kunt u wél op plaatsen komen waar klassiek gebouwde campers gewoonweg niet passen.

Die Technik-Seitenteile

Der Schienenboden

DE TECHNIEK ZIJDELEN

 

In plaats van door de hele camper vaste meubelen met leidingen en installaties is alle techniek in de zijdelen geconcentreerd. Ook met de gedemonteerde meubelen blijft de TEROCK technisch intact.

DE VLOERRAILS

 

De speciale aluminium-vloerrails zijn geschikt voor de montage van stoelen met 3-punts gordels. Deze stoelen zijn in tegenstelling tot zware zitbanken door 1 persoon te demonteren en flexibel te plaatsen.

Das Easy-Use-System Die Moebelmodule

HET EASY-USE SYSTEEM

 

Het EASY-USE systeem geeft een ongekende flexibiliteit aan uw camper. U bepaalt welke accessoires waar hangen. Precies op de plek waar u het nodig heeft.

DE MODULES

 

De modules worden, zoals de stoel, in de vloerrails bevestigd en zijn daarom op meerdere plekken te plaatsen en snel demonteerbaar. Uiteraard geschikt voor het kampeerautokenteken.

De indeling – Mobiel genot

TEROCK Grundriss

U kent uw behoeften en waardeert een vrije keuze. De TEROCK voor individualisten.

 

Door de enkele zitplaats achterin en de uitvoering met drie zitplaatsen/drie slaapplaatsen ontstaat

een ruimtelijk gevoel. De indeling van de meubelen is zo dat het gebruik van de koelbox, kooktoestel,
spoelbak en opbergruimtes optimaal is. Door de draaistoelen en de vaste klaptafel ontstaat een comfortabele zithoek. Strategisch in de schuifdeuringang is de WAECO compressor koelbox CF35 op schuifplateau en de lade met keukenbenodigdheden geplaatst. Dit maakt het mogelijk zowel in de bus als buiten snel de juiste kookspullen te pakken. De uitneembare twee-pits spirituskoker en de water aftappunten voor en achterin de TEROCK maken het mogelijk ook buiten te koken en zelfs te douchen.

 

De uitvoering van de TEROCK met een hefdak of hoogdak heeft een dakbed in de maat 1,2 x 2,0m. Ook beneden ontstaat bij de omgeklapte stoel een enkele ligplaats van 0,9 x 2,0m. Wordt het bed in het hefdak niet gebruikt dan kan het ruimtebesparend aan de achterkant van het hefdak met banden worden bevestigd. In combinatie met het Open-Sky dakluik (optioneel bij het hefdak) geeft dit stahoogte in de gehele camper. Bij de TEROCK zonder dakverhoging is het keukenmeubel lager uitgevoerd zodat een ligplaats van 1,4 x 2,0m mogelijk is. Bij de keuze voor een vast hoogdak zijn zowel dakbedden als ook bedden onder mogelijk. In deze uitvoering kan de TEROCK ook als wintercamper besteld worden.

Die herausnehmbare Küche Flexibles Wassersystem

BUITEN KOKEN

 

Het compleet uit RVS gemaakte spiritus kooktoestel van Origo kan zowel in het keukenblok als buiten de camper worden gebruikt.

HET FLEXIBELE WATERSYSTEEM

 

Met twee wateraansluitingen in combinatie met de buitendouche kan zowel binnen als buiten de camper water worden gebruikt. De zuignap waaraan de douche bevestigd kan worden kan buitenom overal aan de TEROCK worden bevestigd.

Dachbett Stauraum-Taschen

HET FLEXIBELE DAKBED

 

Het nieuw ontwikkelde tweedelige dakbed maakt het mogelijk het bed in verschillende posities te verschuiven of op te klappen, zodat het maximale aan leefruimte beschikbaar blijft.

DE OPBERGTASSEN

 

Voor de opbergruimte zijn passende tassen leverbaar die uitneembaar zijn en zorgen voor nog meer bergruimte en orde in de camper maar ook mogelijk maken de dagelijkse benodigdheden direct onder handbereik te hebben.

De inrichting – Stabiel en lichtgewicht

Stauraum

U let op details en houdt van rechte lijnen. De TERRA meubelmodules.

TERRA CAMPER interieurs worden van aluminium gemaakt. De voordelen ten opzichte van klassieke materialen zijn de stabiliteit en het gewichtsvoordeel. Alle materialen zijn corrosiebestendig. Daarmee bewijst het consequent modulair gebouwde systeem zich in de praktijk. De losse modules zijn licht en kunnen zonder problemen in de garage/kelder opgeslagen worden. De geïntegreerde TERRA systeemprofielen geven de mogelijkheid, ook achteraf, planken of schuiflades in te bouwen. De meeste opbergboxen zijn gemaakt voor de standaard maat van RAKO Boxen, die daarmee het gebruik vergemakkelijken.

De TEROCK -met 4MOTION vierwielaandrijving

Terock Allradantrieb

U legt de lat graag hoog- of liever gezegd, ver van bestaande wegen.

 

De kroon op de TEROCK is de 4MOTION vierwielaandrijving en de optionele off-road uitvoeringen tot aan de Rockton Expedition. De korte overbrengingen, differentieelsper achter, 30mm onderstelverhoging, 16″ velgen en complete onderbodembescherming maken de TEROCK zeer terreinwaardig. Bijpassende accessoires zoals reservewieldrager, verstralers, lier, long range tanks, snorkel, roof rack en nog veel meer ronden het beeld van een avontuurlijke camper af zonder het dagelijks gebruik te beïnvloeden. Over de mogelijkheden van een off-road ombouw voor uw droomcamper adviseren wij graag.

 

Voor de inrichting zijn talrijke kleuren in krasvast en levensmiddel goedgekeurde HPL laminaten beschikbaar. Zo kan de sfeer naar uw voorstellingen gemaakt worden.

 

De matrassen bestaan uit hoogwaardig koudschuim. De makkelijk te onderhouden en afneembare overtrekken zijn van microfiber-Alcantara. Deze kunnen ook gewoon gewassen worden.

Basisuitvoering TEROCK

T5 GP, korte wielbasis
2.0 TDI, 62 KW
5-versnellingsbak handgeschakeld
Airbags chauffeur en bijrijder
ABS, ASR, EDS en Hill Hold
Dagrijverlichting
Euro 5
Raam in de schuifdeur en tegenover
Normaal dak
Basis interieurBodem met vloerrails
Techniek zijdelen met 40L watertank, drukwatersysteem met tappunten achterin en in de keuken
Keukenmodule met WAECO CF35 koelbox, 2-pits spirituskooktoestel, vaste rvs spoelbak met afvalwatertank
Bagagemodule bijrijderkant
Zijdelingse bagagemodule chauffeurskant
Enkele stoel achterin met geïntegreerde 3-puntgordel en draaiconsole
Draaibare voorstoelen
Basis elektra met 80AH accu, scheidingsrelais en 12V verdeling/afgezekerd
EASY-USE systeem incl. twee LED spots
Klaptafel in het zijpaneel
Klapbed ca. 1,4 x 2m incl. matrassen

Dach

Getriebe

Felgen

Keuze in daken

Seriendach

Festes Hochdach

Klassisches Schlafdach

Schlafdach mit Open-Sky Dachluke und Cabrio-Funktion

De TEROCK is verkrijgbaar met verschillende daken :

  • Origineel, standaard dak
  • Hefdak met bed
  • Open Sky hefdak met bed.
  • Vast hoogdak als winteruitvoering